Acceptar
Fem servir galetes per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorant la seguretat i per obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepteu tot el seu ús.
Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES.
JUVANTENY SL JUVANTENY SL JUVANTENY SL JUVANTENY SL JUVANTENY SL JUVANTENY SL JUVANTENY SL JUVANTENY SL JUVANTENY SL JUVANTENY SL JUVANTENY SL JUVANTENY SL

Inici

Juvanteny Construcció d'Interiors S.L.:

L´experiència adquirida des de la creació l´any 2000 de la nostra empresa, ens avala com a una de les millors firmes en qüalitat i servei en la que pot confiar.

Cada dia són més les empreses i els particulars que aposten per nosaltres i aixó no fa més que motivar-nos per seguir oferint la millor professionalitat.

Ens dediquem a la instal·lació i subministrament de materials per realitzar sostres, envans de pladur i reformes. Som professionals en el nostre sector. La qualitat dels nostres serveis és garantia del nostre treball.

1. - Activitat docent a l'Institut Gaudí de la construcció per a la formació de professionals en el sector de la instal·lació.
2. - Instal·ladors homologats.
3. - La nostra empresa és l'única del sector que garanteix la qualitat de les seves instal·lacions de per vida.

Tenim disponibilitat per a tot Catalunya.

Esperant poder treballar per a vostès en el futur, els saludem molt atentament.


Carles Juvanteny Comamala,
Gerent